Extra's
- Downloads
- Shuttlerun test
- Knopen maken
Gymidee programma
- Wat is gymidee?
- Programma's
- Bestellen
Contact
- About us
- Contact
Extra's
- Downloads
- Shuttlerun test
- Knopen maken
Gymidee programma
- Wat is gymidee?
- Programma's
- Bestellen
Contact
- About us
- Contact
Contact
- About us
- Contact
www.gymidee.nl
Wat is gymidee?

Wat is gymidee? Gymidee is een initiatief van twee vakleerkrachten Lichamelijke Opvoeding, te weten Andre Kemper en Oscar Scipio (beide Vakleerkrachten basisonderwijs).

Met gymidee willen wij een ontmoetingsplek creëren voor vakleerkrachten, groepsleerkrachten en studenten van verschillende opleidingen (ALO's, PABO's en ROC Sport en bewegen).

Op gymidee vind je niet alleen handige links, tips en downloads, maar ook ons eigen product Gymidee.

Gymidee is een digitaal bronnenboek vol inspirerende leervoorstellen voor het bewegingsonderwijs. Gymidee biedt digitale bronnenboeken aan voor verschillende doelgroepen.

Als u één van onze digitale programma's besteld, ontvangt u daarbij compleet uitgeschreven lesvoorbereidingen, foto's en filmpjes. Wilt u dit toch op papier? Geen probleem alle lesvoorbereidingen zijn uit te printen, zodat u ze gemakkelijk in een map kan doen.

De programma's omvatten uitgeschreven lessen volgens de leerlijnen van het basisdocument, filmpjes ter verduidelijking, lesgeefhulp, een lesplanning hulpwijzer en veel praktische extra's.

Kijk hier voor de programma's

'Gymidee, laat je verrassen!'


- Meer dan 130 compleet uitgeschreven leervoorstellen, inclusief:   duidelijke foto's, differentiatie, arrangement (hulp bij opbouwen) en video's ter verduidelijking van het aangeboden leervoorstel.

- Jongleer- en dansvideo's die u door de leerlingen zelf kunt laten bedienen. Innovatief en uitdagend onderwijs!