www.gymidee.nl
Bestellen


FAQ
frequently asked questions


Hoe kan ik een programma bestellen?
Waarom willen jullie mijn systeem ID weten?
Hoe kom ik achter mijn systeem ID?
Op hoeveel computers kan ik Gymidee gebruiken?
Wat als mijn computer crasht, werkt mijn code dan niet meer?Hoe kan ik een programma bestellen?

Een programma van Gymidee kun je gemakkelijk bestellen met ons bestelformulier. Als je het bestelformulier volledig hebt ingevuld wordt je doorverwezen naar de 'bedankt voor uw bestelling' pagina waarop u de gegevens krijgt hoe u moet betalen. Na betaling wordt uw aanvraag in behandeling genomen. En verkijgt u de benodigde gegevens om uw programma te activeren of een USB toegestuurd.

Waarom willen jullie mijn systeem ID weten?

De programma's van Gymidee zijn beveiligd tegen kopiëren door middel van een keygen. Deze keygen is gekoppeld aan uw systeem ID, waardoor het programma alleen werkt op de code die hoort bij het systeem ID en daardoor alleen op uw computer werkt. Als u een USB stick koopt kunt u het programma op iedere computer gebruiken.

Hoe kom ik achter mijn systeem ID?

Als u het programma Gymidee opstart verschijnt er een inlogscherm. Op dit inlogscherm vindt u ook uw specifieke systeem ID terug. U kunt een demoversie van Gymidee downloaden waarop u vervolgens uw systeem ID kunt terugvinden.
Download demo versie

Op hoeveel computers kan ik Gymidee gebruiken?

Dat is afhankelijk van uw aangekochte product. De downloadversie is te gebruiken op maximaal 1 computer, maar u kunt uiteraard ook  een usb stick aanschaffen. Hiermee kunt u het programma op meerdere Pc's gebruiken. Deze optie is uiteraard handig voor scholen, waar meerdere docenten gebruik willen maken van Gymidee. 

Wat als mijn computer crasht, werkt mijn code dan niet meer?

De code is gekoppeld aan het systeem ID van uw gecrashte computer. Gymidee geeft iedere klant de mogelijkheid om 1x een nieuwe keygen aan te vragen.